Termeni si conditii


PREAMBUL. Cadru și definiții 

Atelier Magrit este un studio de ceramică organică care oferă servicii de cumpărare online a produselor expuse (e-commerce) prin plasarea de comenzi direct de pe site. Vânzarea produselor și utilizarea paginii web www.ateliermagrit.com (denumită în continuare ateliermagrit.com/Atelier Magrit sau site-ul/site-ul web/pagina web) sunt reglementate de o serie de termeni și condiții, în acord cu dispozițiile privind legislația comerțului electronic. Prin accesarea paginii web www.alteliermagrit.com și utlizarea acestui site și/sau plasarea unei comenzi prin intermediul acestuia sunteți de acord cu conținutul Termenilor și Condițiilor și vă asumați angajamentul de a îl respecta.

Înainte de plasarea unei comenzi, vă rugăm să vă asigurați că ați citit și înțeles conținutul documentului denumit Termeni și Condiții, precum și a politicilor de confidențialitate și a politicii de utilizare module cookie. 

Dacă nu acceptați în mod integral Termenii și Condițiile și în consecință nu sunteți de acord cu conținutul clauzelor, nu puteți utilizaţi acest site web, motiv pentru care este necesară părăsirea paginii. 

Termenii și condițiile pot suferi modificări, motiv pentru care este de datoria și responsabilitatea dumneavoastră de a verifica conținutul acestora înaintea fiecărei utilizări și/sau plasări a unei comenzi. Comenzii dumneavoastră i se vor aplica Termenii și Condițiile specificate pe ateliermagrit.com la momentul plasării comenzii. 

Pentru orice întrebare referitoare la Termeni și Condiții, ne puteţi contacta în orice moment utilizând formularul de contact sau prin corespondență electronică la adresa …. 

Definirea termenilor 

Atelier Magrit („noi”) – denumirea comercială a entității PLAYMORPH SRL

Site – domeniul ateliermagrit.com și subdomeniile acestuia. 

Conținut – reprezintă toate informațiile incluse pe site care pot fi vizualizate sau accesate prin utilizarea unui echipament electronic; conținutul oricărui e-mail trimis utilizatorilor sau clienților de către Atelier Magrit prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil; orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat sau colaborator al Atelier Magrit utilizatorului sau clientului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta; informații legate de produsele, serviciile și/sau tarifele practicate de Atelier Magrit într-o anumită perioadă; date referitoare la Atelier Magrit, sau alte date privilegiate ale acesteia.

Produs – orice bun care urmează a fi furnizat de către Atelier Magrit clientului ca urmare a încheierii contractului la distanță. 

Consumator – orice persoană fizică ce acţionează în alte scopuri decât cele ale activităţii sale comerciale sau profesionale.

Vizitator – orice persoana fizica ce are sau obține acces la Conținut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de Atelier Magrit, cu acceptarea în prealabil a Termenilor și Condițiilor de utilizare a paginii web. 

Utilizator – orice persoană fizică care și-a creat cont de Utilizator pe pagina web www.ateliermagrit.com, prin parcurgerea procedurii de înregistrare, cu respectarea și acceptarea condițiilor aferente.

Vânzător –  entitatea juridică PLAYMORPH SRL, cu sediul social situat în Sat Breazu, Strada Pârâului nr. 19A, Comuna Rediu, Județul Iași, România, e-mail contact@ateliermagrit.com si telefon 0751 339 510 având număr de ordine în Registrul Comerțului J22/365/2024, Cod de identificare fiscală 49510720, care oferă spre vânzare produse. 

Client / Cumpărător – orice persoana fizica în vârstă de minimum 18 ani împliniți sau o persoana juridică, deținătoare a unui Cont în Site și care a efectuat cel puțin o Comandă cu respectarea Termenilor și condițiilor.

Cont: secțiunea din site accesibilă pe baza de înregistrare cu adresa e-mail și parola, care permite utilizatorului sa transmită o comandă sau să acceseze alte funcționalități. În cazul clienților cu cel puțin o comanda la activ, contul conține informații despre istoricul interacțiunii cu site-ul (comenzi, facturi fiscale, review-uri etc.).

Comandă (Oferta de a contracta) – Un document electronic generat ca urmare a accesării site-ului de către un client sau utilizator, prin care clientul sau utilizatorul transmite către Atelier Magrit intenția sa de a achiziționa produse de pe site.

Contract – o comanda confirmată de Atelier Magrit, prin care Atelier Magrit este de acord să livreze clientului anumite produse, iar clientul este de acord să efectueze plata acestora. Contractul se încheie la distanță, prin mijloace electronice, respectând dispozițiile privind încheierea contractelor la distanță. 

Tranzactie: încasarea sau remiterea spre încasare a sumei rezultate din vânzarea unui produs prin modalitățile de plată puse la dispoziție de către Atelier Magrit.

 • DATELE NOASTRE

Vânzarea de produse prezentate pe pagina web www.ateliermagrit.com este desfășurată de către PLAYMORPH SRL, o persoană juridică de naționalitate română cu sediul social situat în Sat Breazu, Strada Pârâului nr. 19A, Comuna Rediu, Județul Iași, România, e-mail contact@ateliermagrit.com si telefon 0751 339 510 având număr de ordine în Registrul Comerțului J22/365/2024, Cod de identificare fiscală 49510720.

Ne puteți contacta prin corespondență electronică la adresa de e-mail contact@ateliermagrit.com sau telefonic la numărul 0751 339 510 Programul telefonic de lucru cu publicul ste de luni -vineri între orele 10 – 13. Comenzile online pot fi plasate 24h din 24h, urmând a fi procesate în cadrul programului de lucru (luni – vineri, orele 10 – 16). 

 • DATELE DUMNEAVOASTRĂ ȘI VIZITELE PE ACEST SITE WEB

Informaţiile sau datele cu caracter personal pe care ni le furnizaţi vor fi prelucrate în conformitate cu Politicile de protecţie a datelor (Politica de confidențialitate și Politica de utilizare module cookie). Prin utilizarea acestui site web și/sau plasarea unei comenzi de produse prin intermediul ateliermagrit.com, vă exprimaţi în mod expres și neechivoc consimţământul privind prelucrarea acestor informaţii şi date şi declaraţi că toate informaţiile şi datele pe care ni le-aţi furnizat sunt veridice şi exacte și că ați obținut acordul prealabil scris al titularului informațiilor și/sau datelor, în eventualitatea în care informațiile și datele pe care ni le furnizați prin intermediul Site-ului nu vă aparțin. 

 • UTILIZAREA SITE-ULUI NOSTRU WEB

Drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul site-ului, texte, imaginile, datele postate, interfața grafică, elementele grafice, și orice clipuri video sunt proprietatea Persoanei Fizice Autorizate Carp C. Gabriela și sunt oferite doar pentru uzul dumneavoastră personal, fiind protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuală în vigoare. Materialele găzduite sau preluate unde este menționat proprietarul intelectual al acestora nu intră în competența noastră. Logo-ul entității și materialele comunicate pe site sunt proprietatea Persoanei Fizice Autorizate Carp C. Gabriela, iar copierea sau reproducerea acestora este strict interzisă fără un acord prealabil în scris. Astfel, este strict interzisă copierea sau reproducerea în parte, sau integrală a conținutului site-ului. Totodată este interzisă modificarea, distribuirea, refolosirea, autorizarea sau publicarea conținutului preluat de pe site. 

Persoana Fizică Autorizată Carp C. Gabriela solicită respectarea legislației în vigoare în domeniul proprietății intelectuale. În cazul în care se încalcă aceste drepturi sau materialul expus pe site este folosit  în moduri necorespunzător se va da curs măsurilor prevăzute în legislația specială. 

Pentru a ne sesiza orice încălcare privind drepturile de proprietate intelectuală, ne puteți contacta la adresa de email contact@ateliermagrit.com.

Condiții de utilizare

Pagina web poate să fie accesată și utilizată de orice persoană fizică în vârstă de minim 18 ani, precum și de orice persoană juridică, fără a fi necesară înregistrarea prin crearea unui cont. Însă, pentru utilizarea acestui site web şi/sau plasarea unei comenzi prin intermediul acestuia, implică o serie de obligații pe care vi le asumați prin acceptul de a continua utilizarea paginii web. Acestea presupun:

 1. să folosiţi acest site web exclusiv pentru a transmite întrebări legitime sau pentru a plasa comenzi privind produsele regăsite pe site. 
 2. să ne furnizaţi o adresă de e-mail, o adresă poştală şi/sau alte date de contact corecte şi exacte. În egală măsură, consimţiţi să folosim aceste informaţii pentru a vă contacta în eventualitatea în care acest lucru este necesar (vedeţi Politica noastră de confidenţialitate).  În situația în care datele furnizate nu sunt reale, actuale sau exacte și fac imposibilă plasarea comenzii, ne rezervăm dreptul de a nu da curs solicitării dumneavoastre.
 3. să nu ne furnizați și transmiteți informații interzise prin lege. Este interzis să trimiteți, prin intermediul formularele de contact sau prin e-mail, materiale sau comentarii vulgare sau discriminatorii legate de statutul social, rasă, etnie, convingeri politice, religie sau sex, materiale pornografice de orice fel sau legate de abuzuri asupra minorilor sau violarea în orice fel a legilor românești și internaționale.
 4. să utilizați site-ul web într-un mod în care să nu perturbe funcționarea acestuia.
 5. să nu acționați de așa manieră ori să utilizați vreun dispozitiv care ar restricționa, împiedica, incomoda sau nu ar permite oricărui alt utilizator să utilizeze ori să beneficieze de site-ul ateliermagrit.com sau care ar afecta siguranța site-ului. 
 6. să nu folosiți niciun dispozitiv sau tentativă de a utiliza vreun motor, software, instrument, agent, script sau alt dispozitiv sau mecanism (care include dar nu se limitează la păianjeni, boți, roboți de indexare, avataruri sau agenți inteligenți) pentru a naviga sau a căuta pe site ori pentru a copia conținut de pe site. Ne rezervăm dreptul de a bloca imediat accesul la site și de a închide contul oricărui utilizator care încalcă această prevedere sau orice altă prevedere specificată în documentul Termeni și Condiții.
 7. să folosiți informațiile amplasate pe site doar în scop personal.

Accesarea link-urilor din site

Site-ul nostru web poate conţine link-uri către alte site-uri web sau materiale ale unor părţi terţe. Astfel de link-uri sunt furnizate numai în scop informativ şi nu avem niciun control asupra conţinutului site-urilor web şi materialelor respective. În consecinţă, nu ne asumăm nicio răspundere pentru nicio pierdere sau daună care poate decurge din utilizarea unor astfel de link-uri.

Înregistrarea ca utilizator 

Site-ul www.ateliermagrit.com poate fi accesat în mod gratuit fără fi necesară înregistrarea prin crearea unui cont de utilizator. Pentru a putea comanda produsele oferite de Atelier Magrit și a verifica situația comenzilor proprii, NU este necesar să vă înregistrați ca utilizator prin crearea unui cont pe site. 

Înregistrarea presupune acceptarea prealabilă de către dumneavoastră a Termenilor și Condițiilor de utilizare a www.ateliermagrit.com și a Politicii de confidențialitate  și a Politicii de utilizare module cookie. Pentru creare cont, selectați secțiunea cont nou in momentul in care doriti sa plasati comanda si urmati pasii indicati. Totodată, dacă folosiți acest site sunteți responsabil de păstrarea confidențialității datelor de acces în contul dumneavoastră de utilizator și sunteți de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate din contul dumneavoastră de utilizator. 

Pentru motive de securitate a tranzacțiilor, vă recomandă să nu rămâneți logat pe site și să nu setați opțiunea de logare automată pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces în cont nu este permisă și se recomandă folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (e.g. să conțină cel puțin opt caractere, incluzând litere mari, litere mici, cifre și caractere speciale).

La momentul înregistrării consimțiți ca datele furnizate pentru înregistrare sunt corecte, complete și reale, iar în situația în care ulterior apar modificări ale acestor date, sunteți obligat să vă actualizați datele în cont pentru procesarea corespunzătoare a comenzilor plasate după apariția acestor modificărilor. 

 • Contractul de vânzare produse online

Achiziționarea unui produs postat pe ateliermagrit.com presupune încheierea unui contract de vânzare – cumpărare la distanță, prin intermediul mijloacelor electronice, în condițiile legislației privind comerțul electronic. Simpla plasare a unei comenzi nu echivalează cu încheierea unui contract la distanță, fiind necesară parcurgerea mai multor etape (comunicare ofertă – acceptare ofertă), etape cu urmează a fi detaliate la punctul V.3. 

 • Disponibilitatea serviciului

Plasarea unei comenzi pe site-ul ateliermagrit.com se poate realiza de către persoane juridice sau persoane fizice cu vârsta minimă de 18 ani.

Produsele oferite pe acest site sunt distribuite pentru livrare pe teritoriul României sau a oricarei alte tari membre UE. 

Includerea oricăror produse pe ateliermagrit.com la un moment dat nu implică sau garantează faptul că aceste produse vor fi disponibile în orice moment, produsele fiind unicat și pot astfel să nu mai figureze pe stoc. Ne rezervăm dreptul de a elimina orice produs de pe site în orice moment. 

Astfel, onorarea comenzilor depinde și de disponibilitatea produselor, urmând ca în situația în care nu mai avem produsul pe stoc, să refuzăm prelucrarea unei comenzi prin notificarea imediată a dumneavoastră, iar în situația în care a fost achitat prețul, să vă rambursăm suma folosind aceeași metodă de plată utilizată la cumpărarea produsului. 

 • Conformitatea produselor

Produsele prezentate pe site-ul nostru pot fi diferite în realitate, depinzând de mai mulți factori, inclusiv, dar fără a se limita la, setările monitorului dumneavoastră. Totodată dimensiunea și forma produselor pot fi diferite în realitate față de modul în care apar pe pagina web. Noi încercăm să prezentăm produsele cât mai aproape de realitate, însă fotografiile și imaginile de pe site au caracter ilustrativ/orientativ. Din acest motiv, vă rugăm să verificați secțiunea privind descrierea produselor, unde regăsiți caracteristicile fiecărui produs, inclusiv culoare, dimensiune și greutate. 

Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați înainte de a plasa o comandă conformitatea produselor prin accesarea secțiunii de Informații Suplimentare pentru ca produsul dorit să corespundă scopului pentru care doriți să îl achiziționați. 

 • Dreptul de a refuza/anula o comandă 

Atelier Magrit își rezervă dreptul de a anula orice comandă sau poate să nu accepte o ofertă de comandă din următoarele motive: 

 1. în cazul unei erori tehnice și/sau tipografice legate de prețuri sau de restul datelor produselor de pe pagina web la plasarea comenzii.
 2. în cazul în care produsul nu este disponibil, conform condițiilor prevăzute la art. V. punct. 1 (a se vedea supra).
 3. când sistemele de securitate indică existența unui risc de fraudă. 
 4. atunci când există indicii care sugerează că nu sunt respectate condițiile de plasare a unei comenzi (e.g. comanda este plasată de către un minor etc.) 
 5. când nu s-a putut livra comanda la adresa indicată. 

În cazul în care s-au făcut plăți, sumele achitate vor fi rambursate integral folosind aceeași metodă de plată utilizată la cumpărarea produsului.

 • Plasarea comenzii și încheierea contractului 

Informațiile prevăzute în prezentul document, precum și datele cuprinse pe pagina web www.ateliermagrit.com nu constituie o ofertă de vânzare, ci o invitație la ofertă, astfel că pentru a se încheia un contract între dumneavoastră și noi privind produsele expuse pe site este necesară acceptarea în mod expres a comenzii (ofertei propuse de dumneavoastră) de către noi. Dacă nu primiți un mail de confirmare expresă a comenzii plasate, nu se consideră încheiat contractul de vânzare – cumpărare, urmând ca eventualele fonduri retrase să fie rambursate integral. 

Plasare unei comenzi presupune parcurgera etapei online de cumpărare care necesită includerea produsului dorit în coșul de cumpărături prin apăsarea butonului de Adaugă în coș (Add to cart). După aceasta, se continuă către secțiunea Coșul meu (My cart) unde se verifică informațiile privind produsul/produsele selecționate precum și datele de livrare și plată. Comanda se plasează prin apăsarea butonului de Continuă spre finalizare comandă (Proceed to checkout) unde se transmite oferta de cumpărare către Atelier Magrit. Până la momentul trimiterii comenzii, aveți posibilitatea de a efectua orice modificare privind produsul și cantitatea dorită. În urma plasării ofertei de cumpărare veți primi un mail de confirmare de primire, însă pentru a fi considerat încheiat contractul, trebuie să primiți și un mail de confirmare de acceptare intitulat Confirmare de expediere

Prin finalizarea comenzii, dumneavoastră consimțiti ca toate datele furnizate, necesare pentru procesarea comenzii, sunt corecte, complete și reale și sunteți de acord să fiți contactat, prin orice mijloc disponibil, în situația în care sunt necesare informații adiționale sau lămuriri privind comanda plasată.

Adăugarea unui produs în Coșul de cumpărături fără a parcurge etapa de finalizare a comenzii nu echivalează cu înregistrarea unei comenzi și implicit nici rezervarea automată a produsului selectat. 

 • Plata

Prețurile produselor oferite pe pagina web www.ateliermagrit.com sunt exprimate în RON și nu includ costurile de livrare, care se vor adăuga la suma totală datorată – a se vedea secțiunea 5 – Livrare. Entitatea juridică Persoană Fizică Autorizată Carp C. Gabriela nu este plătitoare de TVA, motiv pentru care prețurile nu cuprind și Taxă pe Valoare Adăugată. 

Prețurile sunt cele afișate pe site și pot fi revizuite în orice moment. Cu toate că ne străduim ca toate prețurile indicate să fie corecte, uneori mai pot apărea erori. Dacă apar erori la produsele din comanda dumneavoastră, acest lucru vi se va aduce la cunoștință de îndată ce vom semnala eroarea și vă vom oferi opțiunea de a reconfirma comanda la prețul corect sau de a o anula. Dacă nu vă putem contacta, din motive ce nu țin de noi, comanda va fi considerată anulată și, în situația în care produsul a fost achitat deja, suma va fi rambursata integral. 

Plata se poate face prin card de credit sau de debit (Visa, Visa Electron și Mastercard) sau prin ramburs la primirea comenzii. Pentru plata cu cardul de credit sau de debit, suma aferentă comenzii va fi imediat blocată pe cardul dumneavoastră, dar nu va fi debitată până la expedierea bunurilor. Procesatorul nostru de plăți este Stripe.

Atelier Magrit nu solicita și nu stochează niciun fel de informații referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

Comisioanele bancare vor fi suportate de dumneavoastră. Puteți alege să plătiți în numerar la livrare când primiți bunurile, fără alte cheltuieli suplimentare.  

Clientul își exprimă consimțământul expres în privința emiterii facturii în format electronic. În cazul în care clientul dorește să primească o factură în format fizic (pe suport hârtie), o poate solicita în orice moment, prin notificare electronică la adresa de e-mail contact@ateliermagrit.com

 • Livrare

Produsul comandat va fi livrat la adresa indicată de către dumneavoastră prin oferta de comandă. Atelier Magrit depune eforturi pentru ca acceptarea și procesarea comenzilor să se realizeze într-un termen cât mai scurt. Astfel, vom depune diligențe pentru expedierea comenzilor în cel mai scurt timp cu putință și în ordinea în care acestea au fost plasate. 

Intenția noastră este de a livra într-un termen de  2 până la 4 zile lucrătoare din momentul expedierii sale, însă, din motive independente de voința noastră, acest interval ar putea fi mai mare, dar nu mai mult de 30 de zile lucrătoare de la data confirmării comenzii. 

Termenul estimativ de livrare va fi afișat la momentul plasării comenzii și va fi cuprins și în mail-ul de confirmare a comenzii. 

Pentru expediere, Atelier Magrit utilizează serviciu externalizat de curierat, astfel că pentru costurile ce țin de transport va fi necesară achitarea de către dumneavoastră a unei taxe de transport în cuantum de   20 lei. În funcție de destinație, greutatea și mărimea coletului, la aceasta suma mai pot fi adaugate costurile aferente stabilite de curier.  

Toate termenele prevăzute în prezentul document sunt interpretate că sunt exprimate în zile calendaristice. În cazul în care ultima zi a termenului este o zi nelucrătoare, termenul se prelungește în mod corespunzător până în prima zi lucrătoare următoare.

 • Returnarea produselor în termenul legal

Dumneavoastră, în calitate de client, aveți dreptul de a returna produsul în termen de 14 zile, fără a fi nevoie să justificați în vreun fel dorința de retragere din contractul încheiat la distanță. Termenul se calculează începând cu data livrării, când dumneavoastră sau o altă persoană desemnată de către dumneavoastră, a intrat efectiv în posesia produsului. În situația în care ați plasat o comandă formată din mai multe produse livrate prin colete separate, termenul se va calcula începând cu ziua ultimului colet livrat. 

Nu se aplică dreptul de a returna un produs în situația în care produsul a fost personalizat conform cerințelor specifice ale dumneavoastră. 

Pentru a beneficia de termenul de 14 zile, trebuie să ne informați despre intenția de retragere înainte de împlinirea termenului. Notificare trebuie să reprezinte o declarație neechivocă, (expresă) pe care ne-o puteți comunica prin intermediul formularului de contact sau puteți să ne-o transmiteți prin corespondență scrisă la adresa de contact, respectiv Sat Breazu, Str. Pârâului, nr. 9, Comuna Rediu, Județul Iași, sau prin corespondență electronică adresa … De asemenea, puteți utiliza Formularul de returnare comunicat odată cu produsul comandat.

Pentru a nu depăşi termenul limită pentru retragere, este suficient să ne trimiteţi mesajul dumneavoastră privind exercitarea dreptului dumneavoastră de retragere înainte de expirarea termenului de retragere.

Dreptul dumneavoastră de a returna un produs se aplică numai în cazul în care acesta este returnat în aceeaşi stare în care le-aţi primit. Vă rugăm să returnaţi orice produs folosind sau incluzând ambalajul său original. În situația în care nu mai dețineți ambalajul original, vă rugăm să asigurați un ambalaj corespunzător pentru a nu deteriora produsul. Nu se va efectua nicio rambursare dacă produsul a fost folosit după desigilare, dacă nu este în aceeaşi condiţie în care a fost livrat sau dacă este deteriorat. 

Suma achitată aferentă produsului returnat va fi rambursată în maximum 14 zile calendaristice în contul bancar din care s-a făcut plata, sau, în situația în care plata s-a făcut în numerar la momentul livrării, se va indica un cont prin notificare/formular pentru a se face transferul. În orice caz, nu veţi suporta niciun comision ca rezultat al acestei rambursări. Costurile aferente transportului vor fi de asemenea restituite, iar returnarea nu va genera costuri noi în situația în care alegeți să le returnați prin intermediul curierului trimis de către dumneavoastra.

Fără a aduce atingere celor de mai sus, putem amâna rambursarea până când vom primi înapoi produsul sau până când veţi furniza dovezi că aţi trimis înapoi produsul în funcţie de care dintre aceste situaţii intervine întâi. 

Returnarea produsului se va face prin curierul ales de catre dvs. si veţi suporta costurile directe cu returnarea produselor. 

Dumneavoastră răspundeţi doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor, care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru stabilirea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor.

 1. Returnarea unui produs defect

În cazul în care consideraţi că produsul nu este conform cu Contractul în momentul livrării, trebuie să ne contactaţi imediat prin intermediul formularului nostru web disponibil pe site, şi să furnizaţi datele despre produs şi deteriorarea pe care o prezintă. Alternativ, ne puteţi contacta telefonic la numărul 0751 339 510, ca să vă oferim instrucţiuni. Odată ce primim produsul returnat conform instrucțiunilor oferite, îl vom analiza integral şi vă vom informa cu privire la dreptul de a vi se înlocui produsul sau de a vi se rambursa contravaloarea (dacă acesta există) printr-un e-mail, într-o perioadă rezonabilă de timp.

Rambursarea sau înlocuirea va avea loc cât mai curând cu putinţă, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care v-am confirmat printr-un e-mail că aveţi dreptul la o rambursare sau înlocuire pentru produsul neconform. 

În cazul în care produsele prezintă orice defect, vă vom rambursa contravaloarea integrală a acestora, precum şi costurile de livrare suportate de dumneavoastră pentru primirea produselor respective. Vă vom rambursa întotdeauna toate sumele folosind aceeaşi metodă utilizată de dumneavoastră pentru a efectua plata. Această prevedere nu vă afectează drepturile legale prevăzute de reglementările în vigoare. 

 • Răspunderea contractuală

Informațiile cuprinse în acest site au un caracter strict consultativ și pot fi modificate oricând, fără o notificare prealabilă. Deși facem eforturi în vederea asigurarii calității, corectitudinii și caracterului actual al materialelor publicate în site, nu putem garanta, expres sau implicit, în privința conținutului său și nici nu ne putem asuma vreo răspundere legală sau responsabilitate pentru omisiuni sau erori în conținutul site-ului. Este necesar să ne contactați și să verificați dacă informațiile sunt actuale, folosind formularul de contact.

Atelier Magrit nu răspunde pentru daune de orice fel, directe sau indirecte, pe care dumneavoastră în calitate de vizitator/utilizator/client sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către noi a oricărei din obligațiile noastre contractuale și pentru daune care rezultă din utilizarea produselor după livrare și în special pentru pierderea acestora după momentul livrării. 

Prin crearea și utilizarea contului pe pagina noastră, dumneavoastră vă asumați răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de cont (user și parola), precum și pentru gestionarea accesării contului.

Prin utilizarea conținutului regăsit pe site și înregistrarea unui cont și/sau plasarea unei comenzi, dumneavoastră acceptați în mod expres și fără echivoc conținutul documentului intitulat Termeni și Condiții în ultima versiune actualizată care se regăsește publicată pe site, fiind obligația dumneavoastră să verificați conținutul documentului la momentul înregistrării și al plasării comenzii. 

 • Modificarea conținutului Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul prezentului document în orice moment, la discreția noastră. Este posibil să vă înștiințăm în prealabil, dar nu ne asumăm obligația să facem acest lucru. Sunteți responsabil să recitiți periodic acești Termeni. Utilizarea în continuare a paginii noastre web în urma publicării modificărilor aduse acestor Termeni și Condiții va însemna că acceptați și sunteți de acord cu modificările.

 • Cesionarea și subcontractarea

Atelier Magrit își rezervă dreptul de a cesiona și/sau subcontracta către terțe părți anumite servicii ce țin de onorarea comenzilor primite de la clienți. Clientul va fi informat despre asemenea acțiuni, fără să fie însă nevoie de obținerea acordului acestuia. 

 • Forța Majoră

Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare la termen și/sau în mod corespunzător, total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.

Dacă în termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu încetează, fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părți încetarea de plin drept a Contractului fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte alte daune-interese.

 1. DISPOZIȚII FINALE 

Comunicarea cu reprezentanții Atelier Magrit

Prin utilizarea acestui Site web, vă exprimaţi acceptul să comunicaţi cu noi în principal prin mijloace electronice. Vă vom contacta prin e-mail sau vă vom furniza informaţii prin publicarea de notificări pe Site-ul nostru web. Recomandarea noastră este să ne transmiteţi, de preferinţă, toate notificările prin intermediul formularului nostru de contact.

Litigii. Legea aplicabilă

Utilizarea site-ului nostru web şi Contractele pentru cumpărarea produselor încheiate la distanță  prin intermediul acestui Site web vor fi guvernate de legislaţia romană. Orice litigiu care decurge din sau în legătură cu folosirea site-ului web sau în legătură cu aceste Contracte va fi supus jurisdicţiei instanțelor române competente.

Updating…
 • No products in the cart.