PREAMBUL. Cadru general

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental al Atelier MAGRIT, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul României. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit acest document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs. cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de  Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic conținutul acestei Politici de Confidentialitate.

Cine este operatorul responsabil cu prelucrarea datelor personale?

Suntem CARP C. GABRIELA – PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ (P.F.A.), persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Sat Breazu, Str. Pârâului nr. 19A, camera 2, Comuna Rediu, Județul Iași, cu număr de ordine în Registrul Comerțului F22/1165/2020, cod unic de înregistrare fiscală 43077466 (denumit în continuare „Atelier MAGRIT” sau „noi“). În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dumneavoastre cu caracter personal.

Pentru orice informații, cereri sau nelămuriri privind prelucrarea datelor cu caracter personal, ne puteți contacta prin corespondență scrisă sau electronică la următoarele adrese:

Adresa poștală: Sat Breazu, Str. Pârâului nr. 19A, camera 2, Comuna Rediu, Județul Iași.                                                                                                                            E-mailul Responsabilului pentru Protecția datelor: dataprotection@ateliermagrit.com

Platforma prin intermediul căreia colectăm date personale  – oricare dintre canalele sau mijloacele digitale sau personale pe care le folosiți pentru a interacționa cu noi, principalele canale fiind: site-ul web, www.ateliermagrit.ro, Pagina noastră de Facebook și Pagina noastră de Instagram.

De ce colectăm date personale?

Scopul pentru care colectăm și utilizăm datele cu caracter personal, pe care le obținem fie personal, fie online, este în principal pentru a vă gestiona înregistrarea ca utilizator, pentru a gestiona achizițiile de produse și/sau servicii, pentru a vă răspunde întrebărilor, precum și, dacă doriți, pentru a vă trimite comunicările noastre personalizate.

Un scop secundar, dar la fel de important, pentru prelucrarea datelor dumneavoastră este executarea contractului pe care îl încheiați cu noi atunci când vă înregistrați și când cumpărați un produs și/sau pentru a beneficia de oricare dintre serviciile sau funcționalitățile noastre, dar există și alte motive care ne legitimează, cum ar fi, printre altele, interesul de a răspunde întrebărilor dumneavoastră sau consimțământul pe care ni-l dați pentru a vă trimite newsletter-ul nostru.

Pentru detalierea scopurilor pentru care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să citiți secțiunea II. pct. 2 – Motivele prelucrării datelor personale.

Unde stocăm datele personale?

Datele pe care le colectăm de la dumneavoastră sunt stocate în Spațiul Economic European (SEE), dar pot fi, de asemenea, transferate și prelucrate într-o țară din afara SEE. Orice transfer de acest fel al datelor dumneavoastră cu caracter personal se va realiza în conformitate cu legislația în vigoare.

În cazul transferurilor de date în afara SEE, Atelier Magrit va utiliza Clauzele contractuale standard și Cadrul EU-US Privacy Shield ca garanții pentru țările în care nu există o decizie privind caracterul adecvat al nivelului de protecției din partea Comisiei Europene.

Ce date personale colectăm?

Colectarea datelor cu caracter personal se face direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. 

Noi colectăm informaţiile dumneavoastră cu caracter personal atunci când acestea sunt relevante pentru nevoile dumneavoastră de consumator sau afacerea dumneavoastră (de ex. când cumpărați şi/sau comandați produse şi/sau servicii de la noi, când ne contactați prin Formularul de Contact, când vă abonați la newsletter, când completați sondajele pentru clienți sau furnizați feedback despre produsele şi/sau serviciile noastre etc.).

Cu titlul de exemplu, primim informații de la dumneavoastră astfel:

  • atunci când vă creați un cont, ne transmiteți: adresa de e-mail, numele și prenumele. 
  • în cadrul paginii dumneavoastre personale (Contul meu) din platformă aveți posibilitatea să adăugați informații suplimentare, precum: fotografie, genul, nickname, număr telefon mobil, număr telefon fix, data nașterii, nivelul educației, adrese de livrare, adresa alternativa de e-mail, datele cardului bancar etc.; 
  • când plasați o comandă, ne furnizați informații precum: produsul dorit, numele și prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon, datele cardului bancar etc. 

Cine are acces la datele personale?

 Datele dumneavoastră personale pot fi transmise către furnizorii noștri de servicii care ne ajută sau ne oferă sprijin, cum este cazul partenerilor noștri de transport marfă. Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing.  Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile noastre.

Care sunt drepturile dumneavoastră?

Aveți dreptul de a accesa, corecta sau șterge datele dumneavoastră personale. De asemenea, vă puteți opune ca noi să vă utilizăm datele sau să solicitați portabilitatea lor astfel cum vom explica detaliat mai jos, a se vedea secțiunea … 

Vă invităm să citiți în continuare Politica noastră completă privind confidențialitatea pentru a înțelege în detaliu modul în care vă vom folosi datele personale și drepturile pe care le aveți în legătură cu acestea.

Despre această Politică de confidențialitate

Suntem transparenți în legătură cu ceea ce facem cu datele dumneavoastră personale, astfel încât să înțelegeți implicațiile utilizărilor pe care le dăm sau drepturile pe care le aveți în legătură cu datele personale. 

Vă punem la dispoziție permanent toate informațiile în această Politică de confidențialitate care le puteți consulta atunci când considerați că este necesar și în plus, veți găsi informații despre fiecare prelucrare a datelor personale pe măsură ce veți interacționa cu noi.

  • PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
  • Categorii de date personale

În funcție de produsele, serviciile sau funcționalitățile de care doriți să beneficiați oricând, va trebui să prelucrăm anumite date personale, care, în general, vor fi după caz următoarele:

  • datele de identificare (de exemplu, numele, prenumele, limba și țara din care interacționați cu noi, informațiile de contact, etc.);
  • informații economice și de tranzacționare (de exemplu, informațiile privind plățile sau pe cele privind cardul bancar, informații despre achiziții, comenzi, returnări, etc.);
  • datele privind conectarea, geolocalizarea și navigația (în cazul în care interacționați cu noi, de exemplu, de pe telefonul mobil);
  • informații comerciale (de exemplu, dacă sunteți abonat la newsletter-ul nostru);
  •  date privind gusturile și preferințele dumneavoastră.

Rețineți că atunci când vă rugăm să completați datele personale pentru a vă oferi acces la anumite funcționalități sau servicii ale Platformei, vom marca unele câmpuri ca fiind obligatorii, deoarece acestea sunt informații de care avem nevoie pentru a vă putea furniza serviciul sau pentru a vă oferi acces la funcționalitatea respectivă. Vă rugăm rețineți că, dacă decideți să nu ne furnizați aceste informații, este posibil să nu puteți finaliza înregistrarea dumneavoastră ca utilizator sau să nu puteți beneficia de aceste servicii sau funcționalități.

  • Motivele colectării datelor personale

În funcție de modul în care interacționați cu Platforma noastră, vă vom prelucra datele personale în următoarele scopuri:

 2.1. Pentru a vă gestiona înregistrarea ca utilizator al Platformei

În cazul în care decideți să vă înregistrați ca utilizator pe Platforma noastră, trebuie să vă prelucrăm datele pentru a vă identifica ca utilizator al acesteia și pentru a vă oferi acces la diferitele sale funcționalități, produse și servicii disponibile pentru dumneavoastră ca utilizator înregistrat. Puteți să vă anulați contul de utilizator înregistrat contactându-ne prin formularul de contact existent în secțiunea dedicată.

Prelucrarea datelor dumneavoastră este necesară pentru semnarea Termenilor și Condițiilor care reglementează utilizarea Platformei. Cu alte cuvinte, pentru înregistrarea dumneavoastră ca utilizator al platformei, trebuie să vă prelucrăm datele personale, altfel nu am putea să vă gestionăm înregistrarea.

 2.2. Pentru dezvoltarea, îndeplinirea și executarea contractului de vânzare- cumpărare sau servicii pe care l-ați încheiat cu Noi pe Platformă

Acest scop include prelucrarea datelor personale, în principal astfel:

  • să vă contactăm în legătură cu actualizările sau comunicările informative referitoare la funcționalitățile, produsele și/sau serviciile contractate, inclusiv trimiterea de sondaje privind calitatea produselor sau serviciilor furnizate.
  • gestionarea plăților pentru produsele achiziționate, indiferent de mijlocul de plată utilizat. De exemplu: dacă atunci când cumpărați unul dintre produsele noastre prin intermediul paginii Web, alegeți să activați funcția de salvare a datelor de pe card pentru achiziții viitoare, trebuie să prelucrăm datele indicate pentru activarea și dezvoltarea respectivei funcționalități. Consimțământul pentru activarea acestei funcționalități permite ca datele dumneavoastră pentru plată să se completeze automat pentru achizițiile viitoare, astfel încât să nu fie necesar să le reintroduceți la fiecare nouă achiziție și vor fi considerate valide și valabile pentru achizițiile ulterioare.
  • activarea mecanismelor necesare pentru a preveni potențiala fraudă împotriva dumneavoastră și împotriva noastră în timpul procesului de cumpărare. Dacă apreciem că tranzacția ar putea fi frauduloasă, această prelucrare poate conduce la blocarea ei.
  • gestionarea posibilelor retururi după ce ați făcut o achiziție și gestionarea cererilor de informații privind disponibilitatea articolelor, rezervări de produse prin intermediul Platformei.
  • în scopul facturării și pentru a vă pune la dispoziție chitanțele și facturile aferente achizițiilor pe care le-ați efectuat pe Platformă.
  • pentru a vă asigura utilizarea altor funcționalități sau servicii disponibile.
  • pentru executarea contractului de vânzare-cumpărare sau de furnizare a serviciilor în relație cu dumneavoastră.

Este posibil ca unele prelucrări de date aferente procesului de achiziție să se activeze doar pentru că solicitați acest lucru sau ne autorizați în acest sens, cum ar fi stocarea datelor privind plata (card) pentru achiziții viitoare sau pentru a vă informa despre disponibilitatea produselor noastre. În aceste cazuri, baza legală în temeiul căreia vă prelucrăm datele este consimțământul dumneavoastră. 

Apreciem că avem un interes legitim pentru efectuarea verificărilor necesare pentru a detecta și a preveni posibilele fraude atunci când faceți o achiziție. Înțelegem că prelucrarea acestor date este în avantajul tuturor părților implicate atunci când se efectuează plata pentru o achiziție și în mod special pentru dumneavoastră, deoarece ne permite să luăm măsuri pentru a vă proteja împotriva tentativelor de fraudă ale terților.

Datele necesare pentru facturare sunt colectate în baza temeiului legal, în lipsa acestor date personale fiind imposibilă finalizarea tranzacției. 

2.3. Pentru a răspunde solicitărilor sau cererilor pe care le faceți prin intermediul Formularului de Contact sau a altor canale de comunicare  

Prelucrăm numai datele personale strict necesare pentru a vă gestiona sau a vă rezolva solicitarea sau cererea.

Considerăm că avem un interes legitim să răspundem solicitărilor sau întrebărilor pe care ni le puneți prin diferitele mijloace de contact existente. Înțelegem că prelucrarea acestor date este de asemenea în avantajul dumneavoastră, deoarece ne permite să vă putem ajuta în mod corespunzător și să găsim soluție întrebărilor.

Când ne contactați, în special, pentru gestionarea incidentelor legate de comanda dumneavoastră sau de produsul/serviciul achiziționat prin Platformă, prelucrarea este necesară pentru executarea contractului de vânzare-cumpărare.

Când interogarea dumneavoastră este în legătură cu exercitarea drepturilor despre care vă informăm mai jos sau în legătură cu reclamații față de produsele sau serviciile noastre, prelucrarea datelor dumneavoastre este pentru îndeplinirea obligațiilor noastre legale.

2.4. În scopuri de marketing

Vrem să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează. În acest sens, vă putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  conținând informații generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ați achiziționat, informații cu privire la oferte sau promoții, informații referitoare la produse adăugate în secțiunea “Cont/Coșul meu” sau secțiunea  “Cont/Favorite” sau ați arătat interes să le achiziționați, precum și alte comunicări comerciale cum ar fi cercetări de piață și sondaje de opinie, și putem afișa recomandări personalizate pe site-ul web. Pentru a vă pune la dispoziție informații de interes pentru dumneavoastră, putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dumneavoastră de cumpărător (e.g. produsele vizualizate/adăugate în Favorite/achiziționate) pentru a vă crea un profil. Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților dumneavoastre și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra dumneavoastră și nu vă  afectează similar într-o măsură semnificativă.

În măsura în care vă abonați la Newsletter, vă vom prelucra datele personale pentru a vă gestiona abonamentul, inclusiv trimiterea de informații personalizate despre produsele sau serviciile noastre prin diverse mijloace (cum ar fi prin e-mail sau SMS).

Prin urmare, rețineți că această prelucrare a datelor implică analiza profilului dumneavoastră de utilizator sau de client în scopul creării de profile prin care determinăm preferințele dumneavoastră și, astfel, ce produse și servicii se potrivesc cel mai bine stilului dumneavoastră de la momentul expedierii informațiilor. De exemplu, pe baza istoricului dumneavoastră de cumpărături și de navigare (adică, pe baza produselor pe care ați făcut clic), vă vom face sugestii cu privire la produsele despre care credem că vă interesează și, dacă sunteți un utilizator înregistrat, vă vom oferi funcția „recuperare coș de cumpărături“.

Rețineți că vă puteți dezabona de la Newsletter în orice moment și total gratuit prin secțiunea “Newsletter” a Platformei, precum și prin instrucțiunile furnizate în fiecare comunicare.

Vor fi situații în care vom realiza acțiuni promoționale, ocazie cu care vor fi necesare și datele dumneavoastră personale (de exemplu, pentru desfășurarea de concursuri sau trimiterea listei de articole salvate pe adresa de e-mail pe care ne-o indicati). Prin participarea la orice acțiune promoțională, ne autorizați să prelucrăm datele furnizate aferente fiecărei acțiuni și pe care le putem comunica prin diverse mijloace, cum ar fi rețelele de socializare sau chiar pe Platformă. La fiecare acțiune promoțională la care participați, veți putea accesa secțiunea de Termeni și Condiții, în care vă vom oferi informații mai detaliate cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră.

Vă prelucrăm datele dumneavoastră în scopuri de marketing în baza consimțământului pe care ni-l dați, de exemplu atunci când sunteți de acord să primiți informații personalizate prin diverse mijloace, atunci când autorizați trimiterea de notificări push pe dispozitivul mobil sau când acceptați termenii și condițiile legale de a participa la o acțiune promoțională sau să vă publicați fotografiile pe Platformă sau pe canalele noastre de pe rețele de socializare.

Pentru a vă prezenta informații personalizate, considerăm că avem un interes legitim pentru întocmirea profilului dumneavoastră cu informațiile pe care le avem despre dumneavoastră (cum ar fi navigarea pe care o efectuați, preferințele sau istoricul achizițiilor) și cu datele personale pe care ni le-ați furnizat, cum ar fi intervalul de vârstă sau limba, deoarece înțelegem că prelucrarea acestor date este de asemenea în avantajul dumneavoastră deoarece permite să vă îmbunătățiți experiența ca utilizator și să accesați informațiile în funcție de preferințele dumneavoastră

2.5. Analiza utilizării și a calității pentru îmbunătățirea serviciilor noastre

Dacă accesați Platforma noastră, vă informăm că vom prelucra datele dumneavoastră de navigare în scopuri analitice și statistice, adică pentru înțelegerea modului în care utilizatorii interacționează cu Platforma noastră și astfel să îi putem aduce îmbunătățiri.

Prelucrăm în scopuri analitice și statistice și fotografiile sau imaginile pe care le-ați partajat în mod public, cu condiția să ne dați consimțământul în acest sens, atunci când le diseminăm pe Platformă sau prin canalele noastre de pe rețelele de socializare. 

De asemenea, uneori realizăm acțiuni și sondaje de calitate care vizează cunoașterea gradului de satisfacție al clienților și utilizatorilor noștri și detectarea ariilor în care ne putem îmbunătăți.

Considerăm că avem un interes legitim pentru analizarea caracterului de utilizare al Platformei și a gradului de satisfacție a utilizatorului, deoarece înțelegem că prelucrarea acestor date este de asemenea în avantajul dumneavoastră întrucât scopul este îmbunătățirea experienței utilizatorului și oferirea unui serviciu de calitate superioară.

2.6. Pentru apărarea intereselor noastre legitime

Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială. Acestea pot include:

  •  măsuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor platformei față de atacuri cibernetice;
  • măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;
  • măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apăra activitatea comercială, fiind înțeles că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile dumneavoastră fundamentale.

De asemenea, în anumite cazuri ne întemeiem prelucrarea pe dispoziții legale  cum ar fi obligația de a asigura paza bunurilor și valorilor prevăzută de legislația aplicabilă în această materie.                

  • Drepturile dumneavoastră privind datele cu caracter personal

Ne angajăm să respectăm confidențialitatea datelor dumneavoastră personale și să garantăm exercitarea drepturilor dumneavoastră. În acest sens, am convenit că le puteți exercita în mod complet gratuit trimițând un mesaj la o adresă de e-mail unică (dataprotection@ateliermagrit.com), indicând pur și simplu motivul solicitării și dreptul pe care doriți să-l exercitați. În acest sens vă vom răspunde în maximum 30 de zile de la primirea fiecărei solicitări. În cazul în care considerăm că este necesar pentru a vă putea identifica, vă putem solicita o copie a unui document prin care să vă dovediți identitatea.

În mod special, indiferent de scopul sau baza legală în temeiul căreia vă prelucrăm datele, aveți următoarele drepturi:

3.1. Dreptul de acces la datele cu caracter personal

Ne puteți întreba ce date cu caracter personal sunt folosite în legătură cu dumneavoastră și să solicitați accesul la aceste date cu caracter personal. De asemenea, aveți dreptul să cunoșteți scopurile prelucrării, categoriile de date cu caracter personal pe care le deținem, părțile sau categoriile de părți cu care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt partajate, perioada de păstrare a datelor, precum și sursa datelor noastre care nu sunt colectate direct de la dumneavoastră. 

Ne puteți contacta și în situația în care doriți o copie a unei părţi sau a tuturor informaţiilor cu caracter personal pe care le deţinem despre dumneavoastră.

3.2. Dreptul de a rectifica, șterge sau restricționa prelucrarea

Dorim să vă asigurăm că informațiile dumneavoastră cu caracter personal sunt corecte și actualizate, conform informațiilor primite la momentul colectării. Ne puteți cere să corectăm sau să eliminăm informațiile considerate inexacte sau învechite.

De asemenea, ne puteți cere să oprim prelucrarea sau chiar să ştergem informaţiile cu caracter personal pe care le deţinem despre dumneavoastră. În cazul în care informaţiile dumneavoastră cu caracter personal sunt necesare pentru îndeplinirea unei obligaţii contractuale a noastră faţă de dumneavoastră, Atelier MAGRIT ar putea fi incapabilă să vă îndeplinească această obligaţie contractuală.Totodată, dacă informaţiile dumneavoastră cu caracter personal sunt necesare pentru respectarea anumitor obligaţii legale (e.g. cele ce țin de legislaţia fiscală), cererea dumneavoastră nu va putea fi gestionată.

În măsura în care ați contestat exactitatea datelor dumneavoastră, sau nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar acestea sunt solicitate de la dumneavoastră pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea cererilor legale sau ați obiectat față de prelucrarea efectuată pe baza motivelor pe care noi le consideră legitime, aveți dreptul de a solicita restricţionarea prelucrării informaţiilor dumneavoastră cu caracter personal.

3.3. Dreptul la opoziţie

Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor cu caracter personal care se bazează pe un temei legal pe care noi îl consideră legitim. În plus, aveți dreptul de a vă opune în orice moment prelucrării datelor cu caracter personal în scopuri de marketing direct, incluzând profilarea în măsura în care este legată de marketing direct.

3.4. Dreptul la portabilitatea datelor

În cazul în care prelucrarea se bazează pe consimțământul dumneavoastră sau este realizat prin mijloace automate, aveți dreptul de a ne solicita să vă transmite datele unui alt operator.

3.5. Retragerea consimțământului

În orice moment beneficiați de dreptul de a vă retrage orice consimțământ acordat în favoarea noastră, cu efecte pentru viitor.

3.6. Drept de a depune reclamații

Vă vom răspunde tuturor întrebărilor, sugestiilor sau nemulţumirilor pe care le veţi adresa. De asemenea, puteți depune o reclamație la Autoritatea naţională de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal. Datele de contact sunt:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – cu sediul situat în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România, tel. +40.318.059.211; +40.318.059.212,   Fax: +40.318.059.220, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro, web-site-ul: www.dataprotection.ro       

Pentru a exercita oricare dintre drepturile de mai sus, vă rugăm să folosiți datele de con„tact ale Atelier MAGRIT din secțiunea I. din această Politică de confidențialitate de mai sus.

  • Durata prelucrării datelor cu caracter personal

Perioada de stocare a datelor dumneavoastră va depinde de scopurile pentru care le prelucrăm, după cum detaliem mai jos:

4.1.   Gestionarea înregistrării dumneavoastră ca utilizator al Platformei

Vom prelucra datele dumneavoastră pe perioada cât aveți statutul de utilizator înregistrat (adică până când decideți să vă dezabonați).

4.2. Dezvoltarea, îndeplinirea și executarea contractului de vânzare sau de servicii

Vom prelucra datele dumneavoastră pe durata de timp necesară pentru a gestiona achiziționarea produselor sau a serviciilor pe care le-ați cumpărat, incluzând eventuale returnări, reclamații sau plângeri legate de achiziționarea produsului sau a serviciului respectiv.

În unele situații, vom prelucra datele doar până în momentul pe care îl stabiliți dumneavoastră, așa cum este cazul datelor privind plățile (cu cardul) pe care ne solicitați să le stocăm pentru eventuale achiziții viitoare.

  1. 3. Comunicarea cu dumneavoastră

Vom prelucra datele dumneavoastră atât timp cât este necesar pentru a vă satisface solicitarea sau cererea adresată prin Formularul de Contact sau prin orice alt canal de comunicare. 

4.4. Marketing

Vom prelucra datele dumneavoastră până când vă veți dezabona sau veți anula abonamentul la newsletter.

Dacă participați la acțiuni promoționale, vom stoca datele pentru o perioadă de 6 luni de la încheierea acțiunii promoționale.

4.5. Analiza utilizării și a calității

 Vom prelucra punctual datele dumneavoastră pe durata în care efectuam o acțiune sau un sondaj specific privind calitate sau până când vom anonimiza datele dumneavoastră de navigare.

Indiferent de modul în care prelucram datele pe durata strict necesară atingerea scopului vizat, ulterior le vom stoca și proteja în mod corespunzător pe durata de timp în care pot decurge responsabilități derivate din respectiva prelucrare, în conformitate cu reglementările în vigoare. Odată ce acțiunile posibile se prescriu în fiecare caz, vom proceda la ștergerea datelor cu caracter personal.

  • Transferul datelor dumneavoastre personale către terți

Pentru a îndeplini scopurile indicate în această Politică de confidențialitate, este necesar să acordăm acces la datele dumneavoastră personale terților care ne oferă sprijin în serviciile pe care vi le oferim, și anume:

  • instituții financiare,
  •  organe specializare în descoperirea și prevenirea a fraudei,
  • furnizori de servicii tehnologice,
  • furnizori și colaboratori de servicii logistice, de transport și de livrare,
  •  furnizorii de servicii aferente serviciului clienți.
  •  furnizori și colaboratori de servicii legate de marketing și publicitate.

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

Ne asigurăm că accesul la datele dumneavoastre de către terții persoane juridice de drept privat se realizează în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor și confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

Atunci când utilizați opțiunea de acces sau autentificare prin intermediul unei rețele de socializare sau al unui alt colaborator care activează acest serviciu (autentificare socială), atât pentru a asocia autentificarea cu contul dvs., cât și pentru a crea un nou cont,  datele dumneavoastră de autentificare, precum și numele și adresa de e-mail/numărul de telefon (pe care este posibil să trebuiască să îl autorizați) vor fi importate din contul dumneavoastră de pe rețeaua de socializare sau de la colaborator. La utilizarea acestei opțiuni de autentificare, acești terți ne pot trimite unele informații suplimentare din profilul dumneavoastră public, cum ar fi numele, sexul, vârsta aproximativă sau fotografia de profil, în conformitate cu termenii de utilizare ai rețelei de socializare/ai colaboratorului, pe care vă recomandăm să îi citiți cu atenție. Fără permisiunea dumneavoastră., nu vom păstra aceste date suplimentare. 

  • Securitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor dumneavoastră cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultimă generație și le stocăm pe servere securizate, asigurând în același timp redundanța datelor.

Pentru efectuarea plăţilor folosim serviciile procesatorului de plăţi Stripe. Orice informaţii privitoare la plăţi sunt criptate, folosind tehnologia HTTPS cu criptare TSL 1.2.

În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

  • DISPOZIȚII FINALE 

În situația în care ne puneți la dispoziție Date personale ale altor persoane, vă asumați și garantați că le-ați informat cu privire la scopurile și modul în care trebuie să prelucrăm datele lor personale.

Modificări ale Politicii de confidențialitate

Este posibil să modificăm informațiile cuprinse în prezenta Politică de confidențialitate atunci când vom aprecia că va fi necesar. În acest caz, vă vom comunica în diferite moduri prin intermediul Platformei (de exemplu, printr-un anunț tip banner, printr-o fereastră pop-up sau printr-o notificare push) sau vă vom transmite la adresa de e-mail atunci când modificarea în cauză este importantă pentru confidențialitatea dumneavoastră, astfel încât să puteți verifica modificările, să le evaluați și, dacă este cazul, să vă opuneți sau să anulați orice serviciu sau funcționalitate. În orice caz, vă sugerăm să verificați periodic prezenta Politică de confidențialitate pentru cazul în care există modificări minore sau dacă introducem o îmbunătățire interactivă, profitând de faptul că veți găsi întotdeauna prezenta Politică ca punct de informare permanent pe pagina noastră web. 

Informații privind cookie-urile

 Utilizăm cookie-uri și dispozitive similare pentru a vă facilita navigarea pe Platformă, pentru a ști cum interacționați cu noi și, în unele cazuri, pentru a vă putea afișa reclame pe baza obiceiurilor dumneavoastră de navigare. Vă rugăm să verificați conținutul Politicii de utilizare

Updating…
  • Niciun produs în coș.